Staden i våra drömmar. Ett Hip Hop musikal projekt 2013-2015 i samverkan mellan ABF, Malmö Opera, Malmö Konserthus och Danstationen. Här är en bild från projektets konstgrupp som renoverarade en originalmålning av Core i Bjärred från 80-talet.

Vi var först och vi tröttnade aldrig. Verkstad/Workshop med 400 elever vid Söndrum Skolan i Halmstad 2014. Resultatet blev en 2,4X24 m lång målning med porträtt av alla elever från skolan.

2004- 2014. Bruket i Blekinge. 130kvm vägg som målades varje år i olika samverkanskonfigurationer. Spinneriet- Skolan för Urbankonst och HipHop Kultur gjorde detta verk 2012 utifrån en skiss av Basti Santa. Parallellt med detta måleriet utfördes massaktiviteter såsom utställningar, ornament, föreställningar och kurser.

100 participants from Gastro Clinic MAS Hospital, in team building workshop in Pildammsparken, Malmö 2013. In collaboration with Adventura.

Sök efter arbete med graffiti och konst. En workshop för ungdomar om framtid och sysselsättning i samarbete med Folkbildningföreningen och Malmö Festivalen 2013.

Spinneriet 2012. Parafrasworkshop.

Spinneriet Mars 2010. Nordisk Stil.

Kurser i Urbankonst i Europas gatukonststad, Berlin 2010 med deltagare från Spinneriet- Skolan för Urbankonst och HipHop Kultur. I samarbete med Folkbildningsföreningen och Glokala Folkhögskolan i Malmö.

Assistentverkstad för deltagare från Spinneriet i samarbete med Örebros Konsthall 2010. Processen ledde till utställningen SubGlobII, som visade gatukonstnärer Ruskig Ångest, Kaos, Brad Downey, Fefe Talavera, Nuria Mora och Mark Jenkins.

Processbild från Bruketväggen i Blekinge 2009 med deltagare från Spinneriet, Malmö och Hanhgymnasiet i Blekinge

Mosaik Workshop på Spinneriet 2009. 3 veckors arbete i samarbete med EON och gästläraren Brad Downey. Sofielund, Malmö

Mosaik vägg bygge i Sofielund. Spinneriet 2009.

Konstpraktik-arbete för Ajja och Agge, deltagare från Spinneriet- Skolan för Urbankonst och HipHopKultur 2009. På uppdrag av Statens Konstråd, danska konstnären Simone Aaberg Kaern och stridspilotskolan i Linköping. Bild från öppningsceremonin.

Varför ser graffiti ofta ut som det gör? Med ord/text som utgångspunkt och kopierade karaktärer från serievärlden? Denna del av graffiti, har fått 100 000-tals följare och utövare över hela världen. Varför? Spinneriet, hade lektioner med en av pionjärerna, Blade från NY, under titeln "Without Blade, no Banksy". I Sydhamnen, Köpenhamn, Danmark 2008.

Monumentalmålningskurs med Inti Castro Bobba från Chile som en del av Festivalen UrbanArts i Sofielund, Malmö 2008. Bild från Spinneriet, Urbankonstskolans ateljé på Ugglehuset på Ystadgsgatan i Seved, Malmö.

En workshop i graffiti kan, i grund och botten handla om bildkunskap. Lär dig att se bilder, göra bilder och att använda bilder för att sprida ett budskap. 2007. Foto och Workshop från Bladins Internationella Skola i Malmö.

Gymnasium målerisk verkstad Uddevalla 2006. Estetstudenter målar 150 kvm vägg.

Graffitimåleri för +55-åringar. Landet runt mellan 2003- 04 i samarbete med Sveriges Konstföreningar. Denna bild är från Mora.