Sommar HipHopKollo i Malmö och Uppsala 2016. "Detta är en raket."

Vi var först och torkar aldrig. Workshop med ca. 400 elever vid Söndrumskolan i Halmstad 2014. Resultatet blev en 2.4X24m lång målning med lika många porträtt som elever.

Staden i mina drömmar. Ett HipHopMusikalprojekt 2013- 2015 i samarbete med ABF, Malmö Operan, Malmö Konserthus och Dansstationen. Här en bild från projektets konstgrupp som renoverar en Core bild i Bjärred från 80-talet.

Staden i mina drömmar. Ett HipHopMusikalprojekt 2013- 2015 i samarbete med ABF, Malmö Operan, Malmö Konserthus och Dansstationen. Här en bild från projektets konstgrupp som renoverar en Core bild i Bjärred från 80-talet.

2004- 2014. Ronneby Bruket. 130kvm vägg som målas om varje år i olika workshopkonstellationer. Spinneriet gjorde denna insatts 2012 med en skiss av Basti Santa. Parallellt med detta arbete genomförs massa aktiviteter som utställningar, utsmyckningar, uppträdanden och kurser. I samarbete med Kulturcentrum i Ronneby.

Everyday practise of graffitipainting. En workshop med Kaos. Folkets Park, Malmö 2013 i samarbete med Spinneriet- skolan för Urbankonst och Hiphopkultur.

100 deltagare från Gastrokliniken MAS i gruppbyggande workshop i Pildammsparken, Malmö 2013. I samarbete med Adventura.

Sök jobb med graffiti. En workshop för ungdomar om framtid och sysselsättning i samarbete med Folkbildningsföreningen och Malmöfestivalen 2013.

Spinneriet 2012. Parafrasworkshop.

Kurs i gatukonst i Europas gatukonststad, Berlin 2010 med deltagare från Spinneriet- skolan för Urbankonst och HipHopKultur. I samarbete med Folkbildningsföreningen i Malmö.

Spinneriet Mars 2010. Nordisk Stil.

Assistent workshop för deltagare från Spinneriet i samarbete med Örebros Konsthall 2010. Processen ledde till utställningen SubGlobII som visade gatukonstnärerna Ruskig, Ångest, Brad Downey, Fefe Talavera, Nuria Mora och Mark Jenkins.

Processbild från Bruketväggen i Ronneby 2009 med deltagare från Spinneriet, Folkbildningsföreningen i Malmö och Hanhgymnasiet i Ronneby.

Mosaikworkshop på Spinneriet 2009. 3 veckors arbete i samarbete med EON och Brad Downey. Bilden föreställer hur väggen såg ut när väggen hittades. Sofielund, Malmö.

Mosaikväggsbygge på Spinneriet 2009.

Praktikantarbete för Ajja och Agge, deltagare från Urbankonstskolan Spinneriet 2009. På uppdrag av Statens Konstråd utförde Simone Aaberg Kaern en gestaltning på stridspilotskolan i Linköping. Bild från invigningen.

Varför ser graffitin ut som den gör, med ord som utgångspunkt och stulna seriefigurer? Denna del av graffitin, kallad Old-School har fått 10 000-tals följare efter hela världen. Varför? Spinneriet hade lektioner med en av pionjärerna, Blade från NY, under titeln, "utan Blade, ingen Banksy". I Sydhamnen, Köpenhamn, Danmark 2008.

Monumentalmålerikurs med Inti från Chile inför UrbanArts i Sofielund, Malmö 2008. Bild från Spinneriets ateljé på Ystadgsgatan, Ugglehuset.

Gymnasieskoleworkshop Uddevalla 2006. Estet elever målar 150kvm vägg.

En kurs i graffitimåleri handlar i grunden om bildkunskap. Att lära sig göra bilder, tyda bilder och att lära sig hur man kan använda bilder för att sprida ett budskap. Foto från Bladins Grundskola i Malmö.

Graffitimåleri för +55-åringar. Landet runt mellan 2003- 04 i samarbete med Sveriges Konstföreningar. Denna bild är från Mora.